Hallituksen jäsen

posted in: Virkailijaesittely | 0

Osakunnan hallitus toimii osakunnan päätöksenteossa jotakuinkin samoin, kuin Suomen valtion hallitus. Hallitus tekee suuret linjaukset, joita se ehdottaa eduskunnan päätettäväksi. Osakunnalla eduskunnan tilalla vain on osakunnan kokous. Hallitus siis linjaa osakunnan suurista asioista, jotka osakunnan kokous sitten päättää.

Hallitukseen kuuluvat virkansa puolesta kuraattori, hallituksen puheenjohtaja, taloudenhoitaja ja sihteeri. Heidän lisäkseen hallitukseen kuuluu viisi osakunnan jäsentä, jotka osallistuvat hallituksen kokouksiin ja siten vaikuttavat osakunnan toimintaan.

Mitä mieltä hallituskauden 2018-2019 hallituksen jäsen Roni Vatto on virasta?

Hallituksen jäsenenä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan koko osakuntaa koskevia projekteja, ja samalla tutustut järjestötoiminnan hallinnolliseeen puoleen. Näistä taidoista tulee olemaan hyötyä työelämässä ja ne näyttävät hyvältä CV:ssä!

Roni Vatto, hallituksen jäsen 2018-2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *