Tiedotussihteeri

posted in: Virkailijaesittely | 1

Tiedotussihteeri vastaa osakunnan tiedottamisesta. Tehtävään kuuluu sähköpostilistojen ylläpitö, Instagramin, Facebookin ja ilmoitustaulujen ylläpitö, ja muutenkin osakunnan pitäminen ajantasalla kaikista tarpeellisista asioista. Tiedotussihteerinä pääsee opettelemaan nettisivujen ylläpitämistä, ja oppii sähköposteista yhtä sun toista. Ihan hyödyllisiä taitoja elämässä osakunnan ulkopuolellakin.

Kysyimme virkaatekevän tiedotussihteerin Janne Salokosken mielipidettä virastaan:

Tiedotussihteeri on kiva virka. Pääsin oppimaan paljon uutta tehdessäni asioita, joita en ollut aiemmin tehnyt. Mm. nettisivujen palvelimen vaihto ja Majordomo-sähköpostilistajärjestelmän sielunelämään tutustuminen on tuonut runsaasti valoa talvi-iltoihini. Muutenkin on ollut kiva olla näin tiiviisti perillä siitä, mitä osakunnalla milloinkin tapahtuu. Tiedotussihteeri näkee ja kuulee kaiken!


Janne Salokoski, Tiedotussihteeri 2018-2019

Jos tiedotussihteerin virka innostaa, hakemuksen voi tehdä osoitteessa: bit.ly/kyovirat2019. Muihin virkoihin voit sen sijaan tutustua täältä.

  1. Jarkko Laakko

    Moi
    Olis kiinnostunut haalarimerkistä Kouvostoliitto kaikkea kivaa betonista , voiko näitä merkkejä vielä saada tilattua? Olisin tarvinnut kolme merkkiä , mikähän olisi hinta postitettuna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *