Kymenlaakson Osakunnan civisasuntohaku 2021

posted in: Yleinen | 0

Vuoden 2021 asuntohaku on auki 12.3.-11.4.2021!
Vuoden 2021 civisasuntohaku on auki! Täytettävän hakemuksen löydät täältä. Haussa on avoinna yksiö (26 m2), kaksio (38 m2) ja kaksio (48 m2) ja, jotka sijaitsevat Patolassa osoitteessa Maapadontie 2. Asuntovaliokunta on päättänyt jaettaviksi asumisajoiksi 2 vuotta yksiölle 26 m2 ja kaksiolle 48 m2, ja 1 vuoden kaksiolle 38 m2, asuntojen hakukierron tasaamiseksi. Lisätietoa haettavista asunnoista löytyy sivulta ”Asunnot” kohdasta ”Civisasunnot Patolassa”.

Kaikki hakemukset tulee toimittaa kaikkine liitteineen sähköisesti sähköpostiosoitteeseen pasi.pykalisto at helsinki.fi 11.4.2021 vuorokauden loppuun mennessä. Päätös asuntohakemuksien hyväksymisestä sekä jonotuslista julkaistaan huhtikuun loppuun mennessä valituille henkilökohtaisesti.

HAKEMUKSEEN ON LIITETTÄVÄ SEURAAVAT ASIAKIRJAT/SELVITYKSET
PISTEYTYSTÄ VARTEN

  • Läsnäolotodistus opiskelupaikasta
  • Epävirallinen opintosuoritusote
  • Todistus osakunnan jäsenyydestä tai jäsenmaksun maksamisesta (jäsensihteeri antaa todistuksen osakunnan jäsenyydestä)
  • Pienituloisuuden todistaminen opintotukipäätöksellä tai palkkatositteilla
  • Muut asiaan mahdollisesti vaikuttavat todistukset (esim. nostetun opintolainan määrä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *