Tiedotukseen liittyvissä kysymyksissä käänny tiedotussihteerin puoleen tiedotussihteeri@kymenlaaksonosakunta.fi. HUOM! Vuoden 2017 alussa poistui käytöstä osoite kyo-tiedotussihteeri ät helsinki.fi.

Sähköpostilista

Osakunnan virallisena tiedotuskanavana toimii sähköpostilista kyo-list ät helsinki.fi. Listalle kannattaa ehdottomasti liittyä, sillä sen avulla pysyy parhaiten selvillä siitä, mitä osakunnalla on meneillään.

Listalle liittyminen

Lähetä viesti subscribe kyo-list oma@sähköpostiosoite osoitteeseen majordomo ät helsinki.fi. Jätä otsikkokenttä tyhjäksi.

Listalta poistuminen

Lähetä viesti unsubscribe kyo-list oma@sähköpostiosoite osoitteeseen majordomo ät helsinki.fi. Jätä otsikkokenttä tyhjäksi. Noudata paluuviestissä saamiasi ohjeita.

Sosiaalinen media

Kymenlaakson Osakunta löytyy sekä Facebookista että Instagramista nimellä @kyosakunta. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla siitä, mitä osakunnassa tapahtuu! Muista myös viralliset ja vähemmän viralliset aihetunnisteet:

  • #kyosakunta
  • #kyopallo
  • #kymäläisetedustaa
  • #herralohi
  • #jovuodesta1933

Osakuntalaisten vapaaseen keskusteluun löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat alustat Facebook-ryhmästä, WhatsAppista ja Slackistä. Huhujen mukaan IRC-kanavakin on vielä olemassa…

Domus Gaudiumin Osakuntien eli DGO:n (KO, KyO & WiO) väliseen vapaaseen keskusteluun on oma Facebook-ryhmänsä DGO:n humppapörssi, jossa tiedotetaan yhteistapahtumista ja muistakin tiloihin liittyvistä asioista. Kaikkien osakuntien yhteisenä vapaana keskusteluryhmänä on Facebookissa Civis maita kiertelee -ryhmä.

Viikkotiedotteet

KyOn tiedotussihteeri lähettää lukukausien aikana kerran viikossa viikkotiedotteen Osakunnan sähköpostilistalle. Kuluvan vuoden viikkotiedotteet linkitetään myös tähän alapuolella jäsenten löydettäväksi ja luettavaksi. Jos sinulla on infoa, jonka haluat mukaan viikkotiedotteeseen, ota yhteyttä KyOn tiedotussihteeriin.