Koronasulku osakunnalla 16.3.-13.4.2020

posted in: Yleinen | 0

Maamme hallitus on tänään kiristänyt entisestään kokoontumisien ja tapahtumien rajoittamista koronavirusepidemian vuoksi. Tämä tarkoittaa, että Kymenlaakson Osakunnan tapahtumat on peruttu toistaiseksi. Jatkamme tilanteen seuraamista ja tiedotamme kun tapahtumien järjestämistä jatketaan normaalisti.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ei ole vielä rajoittanut järjestötiloissaan liikkumista. Osakunnalle menoa ei kuitenkaan suositella epidemian jatkuessa. Näin voimme omalta osaltamme ehkäistä viruksen leviämistä ja suojelemme riskiryhmään kuuluvia tartunnoilta.

Tapahtumien peruuntumiset, negatiiviset uutiset ja tulevaisuuden epävarmuus vaikuttavat meidän kaikkien elämään ja mielialaan. Kehotan kuitenkin pitämään kiinni osakunnan yhteisöllisyyden voimasta tilanteeseen sopivalla tavalla. Vaikka emme voisi nähdä osakuntaystäviämme tapahtumien merkeissä, voimme kuitenkin vaihtaa kuulumisia ja ilahduttaa toisiamme esimerkiksi viestein tai vaikka yhteisellä ulkoilulla toisen kanssa. Annetaan myös tilaa mieltä painaville huolille ja ollaan toisiamme varten poikkeuksellisessa tilanteessa.

Hyvää alkanutta viikkoa toivottaen,
Esa-Pekka Helanne
Kuraattori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *