Kymenlaakson Osakunnan toiminnassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle ja kiusaamiselle. Jos sinuun kuitenkin kohdistetaan tai havaitset häirintää tai muita ongelmatilanteita, ilmoita niistä häirintätilannelomakkeen kautta. Jos sinulla on toiveita asian käsittelyn suhteen, jätäthän tällöin yhteystietosi. Lomakkeen voi lähettää myös nimettömänä, mutta yhteystietojen jättäminen helpottaa asian käsittelyä. Lomakkeella annettuja tietoja käsittelevät luottamuksella osakunnan kuraattori ja toiminnanohjaaja.

Toistaiseksi Kymenlaakson Osakunnan häirintätilannelomake löytyy Google Forms -palvelusta.

Häirintätilannelomake

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan osakunnan kuraattoriin. Kuraattori toimii myös kurinpitovaliokunnan puheenjohtajana, jonka tehtäviin tapausten käsittely kuuluu. Yhteyden kuraattori Pasi Pykälistöön saa sähköpostitse osoitteessa kuraattori@kymenlaaksonosakunta.fi tai puhelimitse 0400952887. Voit ottaa yhteyttä myös HYYn häirintäyhdyshenkilöön, joka on kaikkien opiskelijoiden käytettävissä. HYYn häirintäyhdyshenkilöistä lisää
täällä.

Kymenlaakson Osakunnan tapahtumissa noudatetaan Domus Gaudiumin Osakuntien turvallisemman tilan periaatteita. Niihin voit tutustua tarkemmin alla, avaamalla tiedoston uuteen välilehteen tai lataamalla sen omalle laitteellesi. (PDF-tiedosto)