Toimintakausi 2020-2021 käynnistyy

Maailmanlaajuinen poikkeustilanne on tänä keväänä vaikuttanut myös järjestömme toimintaan. Kokoontumisrajoitusten vuoksi vuosikokous päästiin järjestämään vasta 31.5. ja kevään toimintakalenteri on näyttänyt muiltakin osin vähän toisenlaiselta kuin mitä alkuvuodesta suunniteltiin. Vaikka toimintakauden aloitus viivästyi, on kokouksessa valittu uusi innokas hallitus nyt järjestäytynyt ja alkanut suunnitella tulevaa toimintaa. Hallituksen kokoonpanon löydät yhteystiedot-sivulta.

Kesän tultua elämä alkaa pikku hiljaa palautua kohti normaalia ja KyOn Senioreidenkin toiminta käynnistyy pienen tauon jälkeen. Tapahtumat löytyvät kalenterista, ja niistä tiedotetaan sen lisäksi tarkemmin sähköpostilistalla, Facebook-ryhmässä sekä WhatsApissa. Toivottavasti näemme kesällä iloisissa seniorimerkeissä poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta!

Vuosikokouksessa päätettiin myös jäsenmaksun suuruus vuodelle 2020.

Voit maksaa jäsenmaksun 20 euroa Kymenlaakson Osakunnan Seniorit ry:n tilille Nordea FI82 1010 3000 2029 86 käyttäen viitettä 20200. Maksun eräpäivä on 1.7.2020.

Muista täyttää myös jäsentietolomake, ellet ole sitä vielä tehnyt.