Osakuntavuoteen mahtuu monenlaisia pöytäjuhlia, joissa kolmen ruokalajin illallisen ohella laulu raikaa ja tunnelma on korkealla. Juhlien pukeutumisohjeet ilmoitetaan yleensä kutsussa, mutta tumma puku on useimpiin tilaisuuksiin sopiva asu herroille, leidit voivat tällöin pukeutua mekkoon tai juhlavaan paita ja hame -yhdistelmään – teemajuhlat tietenkin erikseen! Juhlissa käytettävistä erilaisista pukukoodeista löytyy lisätietoa KyOwikistä.

Virkailijanvaihtokaronkassa tammikuussa juhlitaan virkailijoiden vaihtumista. Juhla on vanhoille ja uusille virkailijoille ilmainen.

Vuosijuhlaa vietetään sinä lauantaina, joka on lähinnä 26. helmikuuta. Vuosijuhla on arvokkuudessaan monelle osakuntavuoden kohokohta. Vuosijuhliin pukeudutaan frakkiin/tummaan pukuun ja pitkään iltapukuun. Pöytäjuhlan lisäksi vuosijuhliin kuuluvat vanhat tanssit ja sunnuntaiaamun sillisaamiainen. Vuosijuhlaa edeltävänä iltana tai vuosijuhlakokouksen jälkeen torstaina viedään seppele Osakunnan ensimmäisen inspehtorin Erik Lönnrothin haudalle.

Herrikset eli herrapäivälliset ovat keväällä järjestettävä juhla, jossa osakunnan naiset järjestävät vaihtuvateemaiset pöytäjuhlat osakunnan miehille. Osat vaihtuvat syksyn böunareilla, joilla naiset pääsevät vuorostaan pöytään. 2020-luvulle tultaessa ajat ovat muuttuneet, eikä osallistumista tai järjestelyvastuuta tarvitse enää määrittää sukupuolensa mukaan – tärkeintä on into olla mukana.

Fuksisitseillä syys–lokakuussa fuksit pääsevät tutustumaan akateemisten pöytäjuhlien maailmaan.

Marraskuun rajanylitys eli rajis on KyOn kakkosjuhla. Rajanylityksessä on joka vuosi vaihtuva teema. Nimen alkuperästä on väännetty Osakunnalla kättä jo pitkään – joidenkin mielestä nimi juontaa juurensa Kymijokeen ja sen ylittämiseen, toiset tulkitsevat nimen yksinkertaisesti hyvän maun rajan ylittämiseksi itse pippaloissa.

Lisäksi keväällä juhlitaan Karjalaisen, Keskisuomalaisen ja Wiipurilaisen Osakunnan kanssa yhteissitseillä, elokuussa Itäsuomalaisen valtuuskunnan järjestämillä itäsuomalaisilla kesäjuhlilla ja syksyllä KyOn omissa rapujuhlissa. Joulun alla fuksit järjestävät pikkujoulut.