Postiosoite

Kymenlaakson Osakunta
Leppäsuonkatu 11
00100 Helsinki

Osakunnalle osoitetun sähköpostin voi lähettää sihteerille osoitteeseen sihteeri@kymenlaaksonosakunta.fi tai koko hallitukselle hallitus@kymenlaaksonosakunta.fi

Pankkiyhteys

Tilinumero: Nordea FI72 1271 3000 0828 04

Saapuminen osakunnalle

Tulo-ohjeet

Osakunta sijaitsee Etu-Töölössä, tarkemmin sanottuna Leppäsuolla Domus Gaudiumilla. Lähimmäs osakuntaa pääset raitiolinjalla 8 (Perhonkadun pysäkki) tai metrolla (Kamppi). Keskustan suunnasta lähimmäksi osakuntaa pääsee raitiolinjalla 2 (Kauppakorkeakoulujen pysäkki). Myös Rautatieasemalta on kävelymatka Baanaa pitkin. Tarkemmat julkisen liikenteen reittitiedot löytää HSL:n reittioppaasta.

Osakunta sijaitsee Mechelininkadun ja Leppäsuonkadun kulmassa. Kampin suunnalta osakunnalle pääsee parhaiten kääntymällä Runeberginkadulta Leppäsuonkadulle ja kulkemalla sitä eteenpäin kunnes saavuttaa viimeisen rakennuksen oikealla ennen Mechelininkatua. Sisään pääsee betonisen sisäpihan ja kupariseinän puolelta.

Ulko-oven vieressä on summeri, jossa lukee ”Osakunnat”. Ovesta sisäänpäästyäsi kävele portaat alas ja soita Alexander-klusterin ovikelloa vasemmalla.