Osakunnan toiminta koronavirustilanteen aikana

Kymenlaakson Osakunnan toiminta on ollut maaliskuusta lähtien tauolla koronavirustilanteen takia. Toimintaa lähdetään järjestämään taas syksyllä 2020, jos tilanne sen vain sallii. Syksyn aikataulut päivitetään nettisivuille tarkempien tietojen selvitessä.

Sähköpostilista

Osakunnan virallisena tiedotuskanavana toimii sähköpostilista tiedotus@kymenlaaksonosakunta.fi. Listalle kannattaa ehdottomasti liittyä, sillä sen avulla pysyy parhaiten selvillä siitä, mitä osakunnalla on meneillään.

Listalle liittyminen

Listan tilaaminen tapahtuu osoitteessa tiedotus.kymenlaaksonosakunta.fi. Täytä sivulla lomake ”listalle Tiedotus liittyminen”. Sen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet jatkotoimenpiteistä. Liittymiseen menee korkeintaan muutama minuutti, eikä se vaadi teknistä osaamista sähköpostin lähettämistä enempää.

Sosiaalinen media

Kymenlaakson Osakunta löytyy sekä Facebookista että Instagramista nimellä @kyosakunta. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla siitä, mitä osakunnassa tapahtuu! Muista myös viralliset ja vähemmän viralliset aihetunnisteet:

  • #kyosakunta
  • #kyopallo
  • #kymäläisetedustaa
  • #herralohi
  • #jovuodesta1933

Osakuntalaisten vapaaseen keskusteluun löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat alustat Facebook-ryhmästä, WhatsAppista ja Slackistä. Huhujen mukaan IRC-kanavakin on vielä olemassa…

Domus Gaudiumin Osakuntien eli DGO:n (KO, KyO & WiO) väliseen vapaaseen keskusteluun on oma Facebook-ryhmänsä DGO:n humppapörssi, jossa tiedotetaan yhteistapahtumista ja muistakin tiloihin liittyvistä asioista. Kaikkien osakuntien yhteisenä vapaana keskusteluryhmänä on Facebookissa Civis maita kiertelee -ryhmä.